Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
576
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomi-blogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed
24 november 2015

Bollar med andra människors pengar:

Banktopp: Vi tjänar för mycket

Så säger den nytillträdde bossen för en av Europas största banker alltså, som dessutom tycker att bankbonusar delas ut för snabbt och lättvindigt. 

Det är nye Deutsche Bank-chefen John Cryan, som påbörjat en modernisering av den europeiska storbanken, som menar att många i bankbranschen fortfarande lever på stor fot. Samtidigt som de "bollar med andra människors pengar.

Han säger att löften om bonusar är svåra att riva upp, men att besluten om prestationsbaserade bonusar fattas alldeles för tidigt och långt innan det går att sia om hur affärerna ska utvecklas.

Det är bara fem månader sedan John Cryan tog över vd-ansvaret för Deutsche Bank. Och han har själv en bonus men förstår inte riktigt varför. "Jag har ingen aning om varför jag blev erbjuden ett sådant kontrakt". 

Till 2018 ska storbanken bland annat banta personalstyrkan med 9.000 arbetstillfällen, plus eliminera utdelningen för i år och sälja tillgångar.  LÄS ARTIKELN:"Deutsche Bank Co-CEO Cryan Says Bankers Still Paid Too Much" »

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)

Taggar