Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
595
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomiblogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed
14 april 2016

Bra direktavkastning:

Tyngdpunkten för Acando är Sverige som utgör över 60 procent av omsättningen. Svensk ekonomi utvecklas starkt och Acando ska kunna växa bra. För den stora digitaliseringsvåg som nu är på G genom samtliga branscher och organisationer i Sverige.

Acando är trots stark utveckling en aktie som jag tycker är köpvärd på lång sikt där riktkursen sätts till 25 kronor på ett år. I skrivande stund är kursen  19,80 kr:-  Acandos årsredovisning för 2015 är publicerad här på bolagets hemsida. www.acando.com

Accando är ett kvalitetsbolag som kan motivera en hög värdering, dels pga lägre risk än mindre bolag i sektor, men även för att bolaget historisk gett en god direktavkastning, vilket man kan förvänta oss de närmaste åren.

I år är utdelningen på 1,20 kr och direktavkastning på 6 -7 procent. Aktien går nog upp inför utdelningen ,det vill säga nu. Handlas utan utdelning. 2016-04-29 Utdelningsdag.2016-05-06

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (21)

Taggar