Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
576
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomi-blogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed
25 januari 2016

Därför går Mycronic ner mycket idag 7,7%

Dagens Industri rekommenderar sälj i Mycronic, framgår av en analys i måndagens utgåva av tidningen. I skrivande stund ner 7,7%.

Elektronikindustrin är på många sätt komplex och cyklisk i sin natur. Under senare tid har vi kunnat notera prispress på mobila bildskärmar och en tydlig inbromsning av efterfrågan från Kina. Det är nyckelfaktorer som inte gynnar Mycronic.

Ökad ekonomisk osäkerhet riskerar också att leda till att Mycronics kunder tvekar inför investeringar och i stället väljer att behålla befintlig produktionsutrustning. 

I en summering får Mycronic plus på följande faktorer: högutdelare, uppköpskandidat samt hög innovationskraft. Minusfaktorerna är: cyklisk marknad, avtagande tillväxt och prispress.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)

Taggar