Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
595
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomiblogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed
20 juli 2016

Den här underbara aktien har stigit 50%

Bolaget Serstech:

Jag skrev ett inlägg om bolaget Serstech som ja publicerade den 2016-06-13.Fick ett aktie-tips av en god vän.    Det är jätte kul att aktie-kursen utvecklades så starkt 50 procent på fem vec.

Om Serstech AB

Kemisk analys kan göras enklare och snabbare än någonsin med hjälp av en ny, handhållen spektrometer från Lundaföretaget Serstech. De första exemplaren levererades till kunder i mars i år.

Bolaget har i samråd med vår finansiella rådgivare beslutat att flytta fram noteringen från aktietorget till First North till tredje kvartalet  beroende på en ökad arbetsbelastning som den nyligen kommunicerade genombrottsordern medför.

Serstech skapar medvetande om kemikalier i samhället genom att omvandla information från mätinstrument och databaser till kunskap som gör verksamheter effektivare. Genom en kombination av en säker molnlösning och innovativa instrument skapar bolaget snabbt enkla system som hanterar allt från narkotika och sprängämnen till farligt gods och industrikemikalier.

Spektrometern har en inbyggd databas som känner igen upp till 9 000 kemikalier.

Kunder inom industrin sparar tid och pengar genom snabb och enkel kvalitetskontroll av råvaror, medan man inom tull, polis och miljösäkerhet skapar ett tryggt och säkert samhälle. Serstech är noterat på AktieTorget och har sitt kontor på Ideon i Lund.Se film:serstech.com/investors/

Blog Archive

Blog Archive
2018 (21)

Taggar