Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
595
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomiblogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed
31 augusti 2015

Det är glädjande:

Mycronic har erhållit ytterligare en order på ett maskritarsystem, byggt på Prexision-plattformen, som ersättning till ett äldre system för tillverkning av fotomasker för bildskärmar. 

Prisnivån på ett ersättningssystem byggt på Prexision-plattformen ligger normalt i spannet 12-16 miljoner dollar, beroende på konfiguration och typ av inbytessystem. Systemet är sålt till en kund i Asien och är beräknat att levereras under andra halvåret 2016. 

Det framgår av ett pressmeddelande.

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (21)

Taggar