Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
596
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomiblogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed
1 februari 2017

Efter en månad så är Precise Biometrics en vinnare i Aktie tävling.

Bolaget är en aktie-raket i januari, en uppgång med cir 29 %. Men det är 11 månader kvar av 2017 års tävlingen så mycket kan hända.

Precise Biometrics AB  undertecknade det utökade licens- och distributionsavtalet med en befintlig kund "under dagen", säger bolagets vd Håkan Persson till Nyhetsbyrån Direkt på måndagseftermiddagen. Precises aktie rusade vid lunchtid och handelsstoppades strax innan klockan 14. Då var aktien upp hela 16 procent. Klockan 15.50 meddelade Precise marknaden om avtalet, som ger en garanterad licensintäkt om sammanlagt minst 17,5 miljoner kronor under 2017 och 2018.

 

 

"Vi hade för avsikt att släppa ett pressmeddelande om detta. Om då informationen läckt till marknaden i förväg är något börsens övervakning får titta på", säger Håkan Persson. Håkan Persson menar att det inte är relevant för marknaden vilken kund det utökade avtalet tecknats med och vill därför inte kommentera detta vidare. 

 

Pareto Securities inleder bevakning av Precise Biometrics genom att sätta rekommendationen till köp och riktkursen till 4:90 kronor. Precise handlas kring 4:14 kronor på tisdagen efter ha gått upp betydligt under de senaste handelsdagarna.Det framgår av en analys. 

 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (22)

Taggar