Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
575
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomi-blogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed
12 november 2015

En hel styrelse som tankar rejält med aktier:

Jag tankar på rejält med aktie i bredband2 och ökar på i Catella.

 
Intäkterna växte som väntat med 23 procent i Q3, vilket betyder tre kvartal i rad med en tillväxt på över 20 procent. Prioriteringen av tillväxten höll dock nere EBIT-marginalen på 7,7 procent (väntat 9,7 %). De 9000 nya kunderna netto innebär en 20 procent större kundstock än Q3’14. Kundintaget parat med 3 procents årlig ARPU-tillväxt och kontinuerligt lägre nivåer av fasta kostnader lovar gott för de framtida marginalerna. 
 
Det är inte ofta man ser en hel styrelse som tankar rejält med aktier, varav vissa i flera omgångar, under samma år. Bland annat köpte VD och ordförande 2 respektive 3 miljoner aktier var under Q3. 
 
Bredband2 är en internetoperatör som agerar främst inom öppna stadsnät i Sverige. Bolaget verkade tidigare under namnet SkyCom men bytte namn till Bredband2 vid årsstämman 2008. Bredband2 är en stor leverantör av bredband i stadsnät i Sverige.
 

 "Det ser intressant ut i framtiden för bolaget Catella".

 
Catella meddelar nu också att man avser att notera aktien på Stockholmsbörsens huvudlista under 2016. Det kommer innebära att bolaget öppnas upp för ett breddat ägande. Dessutom bör det signalera att det interna förändringsarbete som har genomförts fallit väl ut i form av en mer integrerad koncern.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar