Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
595
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomiblogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed
29 mars 2016

Ett intressant bolag långsiktigt:

Verkstadsbolaget Haldex.

Haldex marknadsför broms- och säkerhetslösningar för den kommersiella fordonsindustrin. Företaget är verksamt på en global marknad där Nordamerika, som är största regionen svarar för 52% av omsättningen och Europa för 35%. Haldex har två produktionslinjer: Foundation brake:Bromsprodukter för hjuländen såsom skivbromsar, bromshävarmar och bromscylindrar.

Är risken i Haldex aktien "mindre" nu, efter patenttvist och en nysatsning i USA. Haldex skivbroms ModulT introducerades i USA för tre veckor sedan och har blivit väl mottagen av kunder. ModulT har blivit den snabbast växande produkten för Haldex.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (21)

Taggar