Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
596
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomiblogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed
13 juni 2016

Fick ett aktie-tips av en god vän.

I helgen fick jag ett tips av en god vän om ett intressant bolag

  www.serstech.com

Här om dan säkrar Sertech en genombrottsorder till sydostasien med fokus inom sprängmedel och narkotika. Ordern är värd 67 MSEK.

Affärsidé är hjälpa kunder inom säkerhet och industri att fatta rätt beslut på platsen med hjälp av små, lättanvända och kostnadseffektiva instrument för kemisk identifiering.

Lösningen som Serstech levererar kommer att användas av ett flertal blåljusmyndigheter och fängelseanstalter för att identifiera sprängmedel, narkotika samt övriga farliga substanser och kemikalier.

Serstech tillverkar och säljer en skanner som känner av narkotika och explosiva ämnen. Dessutom en molntjänst som kopplar ihop de handhållna skannrarna.

Serstech 100 indicator: En produkt är and handhållen scanner som känner av om något innehåller narkotika eller explosiva ämnen. Eftersom mätningarna inte kräver några förberedelser och går igenom såväl vatten som glas och plast finns många användningsområden.

Kunder inom industrin sparar tid och pengar genom snabb och enkel kvalitetskontroll av råvaror, medan man inom tull, polis och miljösäkerhet identifierar knark och farliga ämnen.

ChemDash: är en molnbaserad tjänst där till exempel tull, polis, militär och räddningstjänst kan hantera sina instrument och dela mätresultat med varandra.

Serstech AB och YuanStone Technology Ltd har tecknat ett säljpartneravtal, som innebär att YuanStone kommer att ansvara för försäljning på den kinesiska industrimarknaden.

Serstech har tecknat ett säljpartneravtal med Polytec GmbH, som är en välkänd och stor distributör för mätutrustning till den tyska industrin samt myndigheter.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (22)

Taggar