Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
595
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomiblogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed
21 december 2015

Goda nyheter för Ericssons aktieägare:

Ericssons B-aktie stiger med 7,1 procent direkt när handeln inleds på Stockholmsbörsen på måndagen. Telekomleverantören meddelade i morse att rättstvisten med Apple har lösts. Alla pågående tvister bolagen mellan har därmed lösts. 

Ericsson skrev också att bolaget spår patent- och licensintäkter på totalt 13-14 miljarder kronor 2015. 

Avtalet inkluderar en korslicens som täcker patent avseende båda företagens standardessentiella patent (för mobila standarder såsom GSM, UMTS och LTE) och medger vissa andra patenträttigheter.

Utöver ett globalt patentlicensavtal kommer företagen att samarbeta inom flera teknikområden,däribland utvecklingen av nästa generations mobilstandard (5G), optimering av existerande trådlösa nätverk till förmån för operatörer och användare över hela världen
samt optimering av videotrafik.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (21)

Taggar