Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
595
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomiblogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed
5 juni 2015

Gruvbolaget Lundin Mining har stött på en ny fyndighet:

Gruvbolaget Lundin Mining har stött på en ny fyndighet av nickel och koppar i närheten av Eagle-gruvan. Borresultaten indikerar på en zon om 30,85 meter med 5,23 procent nickel och 8,74 procent koppar. En annan zon om 23,85 meter har visat på 5,34 procent nickel och 4,41 procent koppar medan en tredje zon om 6,49 meter har påvisat 8,04 procent nickel och 4,35 procent koppar. 

Ytterligare en zon om 20,53 meeter uppges visa på semimassiv och massiv sulfid, innefattande 10,81 meter av nickel och kopparrik sulfid. Alla massiva sulfider är berikade med platinum, palladium, guld och silver.

Totalt har bolaget borrat 20 hål om totalt 7.817 meter vid Eagle East.Upptäckten ligger ungefär 2 kilometer öster om Eaglefyndigheten och innehåller förutom nickel och koppar även platina, palladium, guld och silver.

Det framgår av ett pressmeddelande. Aktien upp med 1,07 idag.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (21)

Taggar