Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
595
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomiblogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed
10 juni 2017

Hösten ser ut att bli trevlig för aktieägare.

Imponerande att "vi" redan är uppe i 75 spel. Det ser ut att bli betydligt många fler titlar än 100 innan nyår. Hösten ser ut att bli trevlig.

 

Jojo, det är fortfarande Dynavox som kommer driva reell värdeökning året ut. Men kombinationen mellan Dynavox resultatförbättring, Techs rörelse mot att kunna stå på egna ben genom minskade negativa marginaler i och med ökad omsättning och Pros fortsatta stabilitet är det som kommer vara trevligt för aktieägare. Uppåt härifrån bravo.

 

http://news.cision.com/se/tobii-tech/r/e3-2017--tobii-offentliggor-15-nya-speltitlar-med-integrerad-eyetracking,c2284377

 

Spännande läge för Tobii.

 

Tobiis vd Henrik Eskilsson berätta om vad företaget och dess produkter gör idag och om vad som väntar i framtiden.Lyssna här: https://www.efn.se/bors-finans/intervju-henrik-eskilsson-tobii/

 

 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (21)

Taggar