Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
595
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomiblogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed
16 juni 2016

Hur snabbt småslantar kan växa:

Spargrisen har blivit elektronisk.

6 år sedan började jag använda en smart sparfunktion från Nordea, Xtraspar.  Varje gång jag använt kortet de senaste 6 åren har xx kronor lagts undan till ett sparkonto som jag inte rört sedan dess. xx kronor som jag ändå inte märkt av. Desto mer man använder kortet, desto mer sparar man. Har blivit en del bra sparpengar på detta sätt.

Med XtraSpar, en form av elektronisk sparbössa, kan du spara pengar varje gång du betalar med ditt bankkort en motsvarighet till växelpengarna vid kontantköp. Sparavdraget görs från ditt lönekonto vid kortköpet och förs över till ett vanligt sparkonto.

Sparformen passar dig som använder ditt bankkort ofta vid betalning. Du kommer att bli förvånad över hur snabbt småslantar kan växa till ett ordentligt belopp i sparbössan. Innan du kan ansluta till sparbössan behöver du ha ett giltigt bankkort kopplat till ditt betalningskonto och ett sparkonto (Kapitalkonto eller Förmånskonto). 

Sparandet är så enkelt att du knappt märker det. Glöm bort att du sparar och bli glatt överraskad längre fram allt eftersom summan växer. Xtraspar är en gratis tillvalstjänst.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (21)

Taggar