Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
595
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomiblogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed
5 oktober 2016

Inbjudan till teckningsrätt duggar tätt nu.

Fick en inbjudan igen av Ripasso Energy AB

Det är fyra olika Inbjudan från Bolag på en månad.

 

Ripasso Energy har ansökt om listning på NGM Nordic MTF och handel med aktier beräknas starta den 28 november 2016. 

 

Ripasso Energy genomför en nyemission riktad till aktieägare i Dividend Sweden och allmänheten om lägst 3,75 miljoner och högst 5,75 miljoner nya aktier.

 

Vid fulltecknad emission kommer Ripasso Energy tillföras 23 miljoner kronor före emissionskostnader. Ripasso Energy har erhållit teckningsförbindelser och garantier avseende emissionen för ett sammanlagt belopp om 15 miljoner kronor, vilket motsvarar 100 procent av emissionens lägsta och 65 procent av emissionens högsta punkt i intervallet.

 

Ripasso Energy har utvecklat en hybridiserad stirlingmotor, baserat på en exklusiv licens från Kockums. Stirlingmotorn utgör grunden i den solhybrid som är Ripasso Energys första kommersiella produkt.

 

Bolaget har under våren 2016 skrivit ett ramavtal med en samarbetspartner och kund på Sicilien där bolaget förväntar sig att starta genomförandet av sina första kommersiella projekt under 2017. 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (21)

Taggar