Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
596
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomiblogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed
30 december 2015

Information om investerarträffar:

Dividend utökar verksamheten och tar in nytt kapital.

Under januari har två högaktuella bolag  Dividend Sweden och Xintela investerarträffar i samarbete med Investerarbrevet. Båda bolagen planerar att notera sig och genomför nyemissioner. Vid investerarträffarna har du möjlighet att lära dig mer om bolagen och ställa frågor direkt till vd för respektive bolag. 

Vid eventen kommer bolagets ledning att berätta om företaget, noteringen och inte minst om framtidsplanerna. Läs mer om Dividend Sweden här och om Xintela här 

Bioteknikbolaget Xintela är verksamt inom stamcellsterapi. Bolagets patenterade teknikplattform kan användas för att utveckla produkter inom ett flertal terapiområden med stort medicinsk behov. I första steget fokuserar bolaget på ortopedi och cancer. 

Vill samtidigt passa på att önska alla här på TradeVenue ett Gott Nytt År.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (22)

Taggar