Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
577
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomi-blogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed
20 januari 2016

Nu lanseras en ny fond:

 Nu lanseras Affärsvärldenfonden.

Åren 2013 och 2014 steg exempelvis två av tre aktier som köprekommenderades mer än index på tolv ­månader – och vice versa när det gäller säljrekommen­dationer. Dessutom har tidningens så kal­lade aktiva portfölj slagit index varje år sedan starten 2008, förra året med över 25 procent.

Det är ju ett oerhört starkt resultat.

Det är förstås ett stort steg från att skriva analyser och göra fiktiva aktieaffärer till att förvalta riktiga pengar. Och på det senare området saknar Affärsvärlden erfarenhet. Lösningen blev ett samarbete med Lundmark & Co Fondförvaltning som driver och förvaltar fonden. Spännande att följa utvecklingen på det här.

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)

Taggar