Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
607
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomiblogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed
8 mars

På spanska solkusten lever vi nu igen.

Vi ska vara här nu i tre månader ska bli skönt. Solen lyser och vi mår gott. Planen är nu att på lång sikt få ett vardagsliv i Spanien och komma in i samhället här. 

 

 

Innan vi köpte:

Vi har i flera år tänkt att vi kan ha vår ålderdom i Spanien. Men åka hem till Sverige vara här lite också åka ner igen. Nu när vi är här så blir det inte bara semester. 

 

Vi tänker bygga en extra toa/dusch och ett litet kokvrå, som har synonymen pentry på övervåningen. Tar nu in offerter på det jobbet.

 

Längst solkusten kryllar det redan av svenskar därför söker sig allt fler till både storstäder och mindre, oexploaterade orter. 

 

Fastighetsbyrån i Spanien: ”Ett ökat sug”

Daniel Nilsson, vd för Fastighetsbyrån Utland, menar att allt fler svenskar nu tar sikte på orterna utanför de klassiska turiststäderna i Spanien som Torrevieja och Marbella.

 

Denia. Ligger mitt emellan Valencia och Alicante, och har med sina 300 soldagar om året klassats som en av världens hälsosammaste platser av WHO.

 

La Nucia. Ligger 10 kilometer från livliga Benidorm, men är känd för sin vackra utsikt och fina infrastruktur. 

 

Moraira. Den pittoreska hamnstaden omges av lummiga gröna kullar, och ligger en timmes bilresa från populära Alicante.

 

Frigiliana. Den enda byn i Malagaprovinsen som räknas till Spaniens 34 vackraste byar, och sägs har inspirerat många konstnärer.

 

Nerja. Den pittoreska småstaden med vitkalkade hus kallas också för solkustens pärla, och erbjuder också vackra grottor och vikar längst kusten.

 

Mojacar. Ligger en dryg timmes bilresa från Almería och erbjuder med sina cirka 8 000 invånare lugna stränder och stora naturområden.

 

Estepona. Ligger beläget mellan Marbella och Manilva och har en gammal stadsdel och fiskehamn med anor från 1500-talet.

 

 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (28)

Taggar