Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
595
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomiblogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed
29 september 2017

SAS AB går som tåget i höst.

Slutkurs 2016: 13,95 kr:- Och nu i skrivande stund är kursen 25,80 kr:- 

 

Aktie tävling: 

Vilka av de här tio bolagen blir en vinnare 2017?. Aktie tävling: Vilka av de här tio bolagen blir en vinnare 2017?.

SAS AB Bolaget har nu gått förbi Mr Green & Co AB  Och ligger på första plats efter September är slut i Aktie tävling:

 

SAS är Skandinaviens ledande flygbolag med ett attraktivt erbjudande till frekventa resenärer. SAS erbjuder över 800 dagliga flygningar och över 28 miljoner passagerare reser med SAS till cirka 120 destinationer i Europa, USA och Asien. 2015

 

Bolaget blir allt mer konkurrenskraftigt av de åtgärder bolaget har vidtagit under de senaste åren och är på väg att vidta, och kan väntas ge en solid avkastning framöver. Det stärker i sin tur sannolikheten för att flygbolaget kommer att vara delaktigt i en pågående branschkonsolidering.

 

Det anser Nordea, enligt en färsk analys där rekommendationen för SAS höjs till köp från behåll och där riktkursen sätts till 32 kronor. Effektivitetsprogrammet, som ska minska kostnaderna med 3 miljarder kronor under nästkommande tre år. 

 

Ökat fokus på intäkter från lojalitetsprogrammet EuroBonus. Detta väntas bli en viktig del i att säkerställa att SAS blir konkurrenskraftigt och lönsamt på längre sikt.

 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (21)

Taggar