Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
595
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomiblogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed
24 september 2015

Ska du behålla eller sälja dina aktier?

Få gratishjälp med att se om det är köp eller säljläge för dina aktier:

Att spara i aktier är spännande men också väldigt svår och det krävs att man är aktiv som sparande om man ska tjäna på det, istället för att ha pengarna på banken.

Nu kan du få hjälp av Privata Affärer som har tagit fram ett  Analyser - Privata Affärer  där du gratis kan hitta heta köpråd och senaste rekommendationerna från de stora analyshusen.

Fastighetssektorns aktier ser intressanta ut:

Intresset för fastighetssektorn ökar och är ett resultat av dagens låg räntemiljö, som skapar en jakt på avkastning som kommer att fortsätta när de europeiska och Sveriges räntorna nu rasat till nivåer som aldrig tidigare skådats. Dessutom bör värdena på fastigheterna öka när priserna i krisdrabbade länder börjar stiga.

Jag ska sälja av lite av min långa portfölj det jag ska sälja är telekomaktier. Och tar in Fastighetsbolag. Som investerare bör man följa med, och se det som händer på fastighetsmarknaden.Fastighetsbolagen som köper och renoverar i Sveriges miljonprogram gör en spännande resa som ja vill va med om.Tänker jag fel när jag säger så,,, vi får se.

Renoveringsbehov avskräcker inte fastighetsmarknaden. Genom rullande renovering, där standarden höjs när en hyresgäst flyttar ut, kan bolaget steg för steg höja hyrorna och sedermera fastighetsvärdena. 

Och dessutom ska expansionen via nya förvärv fortsätta enligt plan. 

återinvestera sina vinster och skapa tillväxt och värde i den egna verksamheten, är alltid lockande, men det gäller i synnerhet när konjunkturen är trög och när det kan ske till låg risk.

 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (21)

Taggar