Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
589
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomiblogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed
18 september 2015

Succen är tillbaka:

Tävla i Investerar-SM 2015:

Tradingvärldens mest spännande tävling är här igen! Under tre veckors tid, mellan den 5:e och 23:e oktober, får du chansen att testa handel med aktier, index, råvaror och valutor helt kostnadsfritt. Handeln sker med fiktiva pengar men med riktiga produkter och till verkliga börskurser. Reglerna är enkla – den som lyckas skapa den högsta avkastningen vinner. 

All handel sker med börshandlade produkter såsom Bull & Bear-certifikat, Mini Futures, Mini Futures BEST/Unlimited turbos, Turbowarranter och Warranter.

 

Förstapriset är 100 gram rent guld, värde ca 31 000 kronor. 

Anmäl dig senast den 5 oktober via länken nedan!
www.investerar-sm.com.

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (16)

Taggar