Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
596
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomiblogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed
16 juni 2015

Var din egen consult:

Ditt engagemang lönar sig.

År 2000 fick vi våra första PPM-pengar. Sedan dess har vi fått omkring 3 000 till 6 000 kronor varje år. Lägg till att börsen vuxit 5-7% i snitt och nu är värdet över 100 000 kronor på snittkontot. Äntligen. För när vi passerar strecket och får sex siffror på kontot tycks vi börja bry oss mer på allvar. Det visar statistiken.

OM vi  nu tittar in på ppm kontot och inser hur mycket pengar som ligger där.Snittsvensken över 100 000 kronor på sitt PPM-konto. Det är inte längre småpengar vi har på kontot. Nu är det dags att ta de pengarna på större allvar och inte ge bort dem till ogranskade ppm-säljare.

OM du inser hur mycket pengar som ligger där. Ja äntligen kanske vi kan inse att det rör sig om 1/3 av pensionen. Ja, så mycket kan PPM-pengarna ge oss längre fram.

Välj så att pengarna klarar sig själva: Det bygger på att du själv läser och utvärderar dina fonder varje år. Det tar lite tid  men " löna sig" Om du vill pröva denna metod så gör det med halva PPM-pengarna under några år.

Vanliga misstag med ppm-pengarna:

Ge inte bort dem till PPM-säljare som tar ut hemska avgifter. Ringer en säljare i telefonen så säg rätt ut att du är ointresserad. De hyss och lögner de kan hitta på för att snärja dig har visat sig vara helt utan vett och sans. Det finns inga som helst bevis på att de lyckas. Att de får verka ogranskade är ett direkt hot.

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (22)

Taggar