ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Inköp Realty Income och utdelning Coca Cola

För några dagar sedan gjorde jag slag i saken och tankade på med lite mer Realty Income i portföljen. Inköpspriset landade på ca 61 Dollar och idag står kursen i 62 Dollar =)

Nu är det dock först och främst utdelningarna jag är ute efter och just det här bolaget delar ut pengar till sina aktieägare VARJE månad, riktigt gött cashflow med andra ord!

 

 

I dagarna har det även kommit in pengar från Coca Cola på kontot, jämfört med samma period föregående år så ökade denna summa med +9,5% vilket är riktigt bra!

Coca Cola har legat och skvalpat i min portfölj ända sedan 2013 och jag har fyllt på med aktier totalt två gånger. I dagsläget har aktierna ökat ca 30% (exl utdelningar) genomsnittet per år blir då ca 10% ökning per år vilket slår alla sparkonton i hästlängder.

 

 

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)