Investerarfysikern
Likes
747
Antal inlägg
1359
Följare
139
Medaljer
0
Om användaren
Jag är doktorand i fysik och intresserad av investeringar och nationalekonomi. På denna blogg skriver jag om kvantitativa aktieinvesteringar, aktier, forskning inom finans och om nationalekonomiska problem.

RSS

RSS feed

Blogg

Bloggen flyttar till Trade Venue

Efter en tid av bloggande parallellt på Trade Venue och Blogger flyttar nu hela bloggen till Trade Venue. För de som inte vet är Trade Venue en bloggplattform för aktieintresserade och har under det senaste året växt sig allt större med bloggare så som Mikael Syding, Per Penning, Spartacus, Aktieinkomster, Fantastiska Farbror Fri, Vägen Till Frihet och många andra. Som en av deras mest aktiva bloggare så kommer jag nu gå över till att endast blogga här, också för att samla alla kommentarer på ett ställe. Uppmuntrar verkligen till kommentera här på bloggen.

 

Jag vill också tipsa läsare om att delta i det community som finns på Trade Venue genom den enkelhet som finns att starta en egen blogg här. Fyra läsare av denna bloggen som gjort just detta är NördenInaudibleHSB Ingenjören och Lord Metroid, som alla skriver intressanta bloggar och gör intressanta studier. För de som är intresserade att starta igång en kvantitativ/automatiserad strategi kan jag verkligen rekommendera deras bloggar. Då all aktivitet syns på förstasidan så är det lätt att synas och få upp intresset för ens nya blogg dessutom, något som var riktigt svårt när jag började att blogga.

Taggar (blogg): 
Fantastiska Farbror Fri's picture
303
1369
65
0
Fantastiska Far...

Välkommen!

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (7)

Taggar