PerPenning
Likes
254
Antal inlägg
626
Följare
52
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Tid är pengar, pengar är makt, makt över din tid! För vad är pengar om du saknar tid att använda dem? Får du verkligen ut tillräckligt per penning spenderad? Jag är en knappt femtio år gammal pappa och make med två barn i skolålder, villa, bilar, amorteringar och kostnader - ganska lik många andra i det hänseendet. Vad Per däremot under senare år har insett är att en privatekonomi med mer trygghet, utrymme och frihet är något värdefullt att sträva mot. Många mer än Per behöver sätta sig ned och fundera igenom vilka prioriteringar som är viktigast och vilka som egentligen inte spelar någon roll. För egen del har Per insett att det värdefullaste han äger - tiden - byter han bort mot pengar. Dessa pengar är därför synnerligen värdefulla. Per vill att de ska ge god utväxling - han vill ha mer nytta och glädje per penning spenderad.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

2015 September Summering

Efter ett flackande och velande kring att göra månadsavslut tar jag nu åter upp denna tråd. Återstår att se om jag är tillräckligt enveten för att hålla en sådan igång. Det är nu ända sedan i våras en rapport per månad sågs i denna blogg. Nu är det höst och vad har skett?

 

Eftersom det är hart omöjligt att jämföra med föregående månad gör jag denna mot årsskiftet så länge. Tillgångssidan har ökat men i jämförelse med helåret 2014 (+86 066 kronor) är resultatet skralare, det vill säga -23 058 kronor.

 

Skuldsidan jobbar vi så gott vi förmår med och hittills i år är denna -77 812 kronor. Ekonomen beräknar detta till en positiv balansförbättring på 54 754 kronor eller 6 084 kronor per månad. Trist låga värden, ack så trista.

 

Ja, det var allt, det. Nu vill jag se framåt.

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (33)

Taggar