PerPenning
Likes
254
Antal inlägg
625
Följare
52
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Tid är pengar, pengar är makt, makt över din tid! För vad är pengar om du saknar tid att använda dem? Får du verkligen ut tillräckligt per penning spenderad? Jag är en knappt femtio år gammal pappa och make med två barn i skolålder, villa, bilar, amorteringar och kostnader - ganska lik många andra i det hänseendet. Vad Per däremot under senare år har insett är att en privatekonomi med mer trygghet, utrymme och frihet är något värdefullt att sträva mot. Många mer än Per behöver sätta sig ned och fundera igenom vilka prioriteringar som är viktigast och vilka som egentligen inte spelar någon roll. För egen del har Per insett att det värdefullaste han äger - tiden - byter han bort mot pengar. Dessa pengar är därför synnerligen värdefulla. Per vill att de ska ge god utväxling - han vill ha mer nytta och glädje per penning spenderad.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Blodmild

 

Måste erkänna att jag var livrädd för att jag inte fixar att se blod. I verkligheten, alltså. På TV berör det mig inte alls. Men nu är det gjort och jag kommer att göra det igen - jag har lämnat blod. Och det var ju inget jobbigt alls. Lite ont i armen när de stack mig och lite öm efteråt men inga andra symptom. Var orolig att jag skulle må illa men nu ser jag fram emot nästa gång. Att ge blod är livsviktigt och en solidarisk handling som jag kommer att fortsätta med. 3 procent av befolkningen mellan 18-75 år donerar blod minst en gång per år. Fler behövs, speciellt för de udda blodgrupperna.

 

Att ge är en del av livet. Att få i sig är en ynnest. Att skapa är ännu mer fantastiskt. Så försöker jag tänka när det gäller sparande. Att spara är trist men att skapa är skoj. Men om man ser sina besparingar som en pengaskapande funktion så blir det roligare. För investerade slantar tenderar att föröka sig och bli fler. Små rännilar blir till en hel sjö i sinom tid.

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (32)

Taggar