PerPenning
Likes
254
Antal inlägg
625
Följare
52
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Tid är pengar, pengar är makt, makt över din tid! För vad är pengar om du saknar tid att använda dem? Får du verkligen ut tillräckligt per penning spenderad? Jag är en knappt femtio år gammal pappa och make med två barn i skolålder, villa, bilar, amorteringar och kostnader - ganska lik många andra i det hänseendet. Vad Per däremot under senare år har insett är att en privatekonomi med mer trygghet, utrymme och frihet är något värdefullt att sträva mot. Många mer än Per behöver sätta sig ned och fundera igenom vilka prioriteringar som är viktigast och vilka som egentligen inte spelar någon roll. För egen del har Per insett att det värdefullaste han äger - tiden - byter han bort mot pengar. Dessa pengar är därför synnerligen värdefulla. Per vill att de ska ge god utväxling - han vill ha mer nytta och glädje per penning spenderad.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Corline Biomedical i fin form

Häpp! Det här bolaget skaffade jag till min portfölj strax efter noteringen. Jag hade lyssnat på Börspodden och där Corlines VD intervjuades (det var i avsnitt 84 som finns på Soundcloud). Jag satt nog på gymmet och lyssnade på podden och när jag kom hem så gjorde jag en anteckning i min kalender på noteringsdatum. Sedan glömde jag av det hela ett tag. 

Corlines fokus är på bolaget Heparin som är ett blodförtunnande ämne. Jag ska inte upprepa det som finns på Corlines hemsida. Men att företaget kommer att behöva ta in mer pengar under 2016 är helt klart.

Corlines fokus på diabetes och njurtransplantationer ger en enorm marknad. Inte omöjligt kommer Corline att köpas upp i framtiden, förutsatt att deras studier faller ut väl. 

Familjen Craford är storägare i bolaget vilket för mig borgar vi viss kvalitet. 

Jag är ganska nöjd då jag köpte Corline på strax under tio kronor, vi har nu passerat tretton kronor. Det starka lyftet sedan mitten av juli har jag ingen som helst idé varför det skett mer än att bolag av denna typ tycks blivit i ropet. Kanske någon läsare vet mera?

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (32)

Taggar