PerPenning
Likes
254
Antal inlägg
626
Följare
52
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Tid är pengar, pengar är makt, makt över din tid! För vad är pengar om du saknar tid att använda dem? Får du verkligen ut tillräckligt per penning spenderad? Jag är en knappt femtio år gammal pappa och make med två barn i skolålder, villa, bilar, amorteringar och kostnader - ganska lik många andra i det hänseendet. Vad Per däremot under senare år har insett är att en privatekonomi med mer trygghet, utrymme och frihet är något värdefullt att sträva mot. Många mer än Per behöver sätta sig ned och fundera igenom vilka prioriteringar som är viktigast och vilka som egentligen inte spelar någon roll. För egen del har Per insett att det värdefullaste han äger - tiden - byter han bort mot pengar. Dessa pengar är därför synnerligen värdefulla. Per vill att de ska ge god utväxling - han vill ha mer nytta och glädje per penning spenderad.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

I stormens öga

 

Tycker allt lite synd om mig själv denna annandag. Hela familjen, undantaget jag då, är lediga och kan göra vad de vill. Imorgon bitti, i ottan, kan de ligga kvar och tryna under sina tjocka täcken medan jag medelst en ilsken väckarklocka motas bort från värme, lugn och vila. Det är en risigt dålig jul och nyår med få lediga dagar - arbetsgivaren gläds medan jag knotar på. Jag har ont om semesterdagar så det finns få alternativ.

 

Stormen Urd gör sitt för att lägga sorti på stämningen. Ännu är vindarna ganska fromma men det blåser upp till storm, allt enligt nyheterna. Så jag lägger mitt budgetarbete åt sidan avseende 2017 och inväntar strömlösheten. Jag hoppas däremot att det hela lagt sig tills imorgon bitti, att vårt lösöre inte blåst bort och framförallt inte förstört annans egendom. Jag ber till hustomten att våra takpannor kan få vara ifred.

 

Jag ska besöka Västra Hamnen i Malmö under tisdagsmorgonen så jag ser fram emot att hela stadsdelen helst ligger ovan vatten. Men nu publicerar jag, för säkerhets skull, detta inlägg så att det går iväg till etern.

 

Trevlig afton.

 

Läs även andra bloggares åsikter om intressant?

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (33)

Taggar