PerPenning
Likes
254
Antal inlägg
625
Följare
52
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Tid är pengar, pengar är makt, makt över din tid! För vad är pengar om du saknar tid att använda dem? Får du verkligen ut tillräckligt per penning spenderad? Jag är en knappt femtio år gammal pappa och make med två barn i skolålder, villa, bilar, amorteringar och kostnader - ganska lik många andra i det hänseendet. Vad Per däremot under senare år har insett är att en privatekonomi med mer trygghet, utrymme och frihet är något värdefullt att sträva mot. Många mer än Per behöver sätta sig ned och fundera igenom vilka prioriteringar som är viktigast och vilka som egentligen inte spelar någon roll. För egen del har Per insett att det värdefullaste han äger - tiden - byter han bort mot pengar. Dessa pengar är därför synnerligen värdefulla. Per vill att de ska ge god utväxling - han vill ha mer nytta och glädje per penning spenderad.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Ljusa dagar

 

Många köpglada konsumenter passade på under på Black Friday - shoppingdagen som importerats från USA då många butiker sänker priserna. Var femte person köpte prisnedsatta varor enligt en undersökning som Postnord låtit göra där omkring 2 500 personer deltagit.

 

De handlade för i genomsnitt 1 576 kronor var. Det var då onödigt.

 

För de slantarna hade de kunnat köpa exempelvis fem preferensaktier från Akelius med en rejäl direktavkastning. Eller med 460 kronor för marknadens mest kompetenta budgetverktyg - och de hade haft över en tusenlapp att påbörja sin första, riktiga budget med så som en pluspost.

 

Nä, istället blev det hemelektronik och kläder. Men det är okej. Konsumera ni så cashar jag in. Uppskjuten konsumtion ger inga svarta fredagar - bara ljusa framtidsutsikter.

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (32)

Taggar