PerPenning
Likes
254
Antal inlägg
626
Följare
52
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Tid är pengar, pengar är makt, makt över din tid! För vad är pengar om du saknar tid att använda dem? Får du verkligen ut tillräckligt per penning spenderad? Jag är en knappt femtio år gammal pappa och make med två barn i skolålder, villa, bilar, amorteringar och kostnader - ganska lik många andra i det hänseendet. Vad Per däremot under senare år har insett är att en privatekonomi med mer trygghet, utrymme och frihet är något värdefullt att sträva mot. Många mer än Per behöver sätta sig ned och fundera igenom vilka prioriteringar som är viktigast och vilka som egentligen inte spelar någon roll. För egen del har Per insett att det värdefullaste han äger - tiden - byter han bort mot pengar. Dessa pengar är därför synnerligen värdefulla. Per vill att de ska ge god utväxling - han vill ha mer nytta och glädje per penning spenderad.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Min kassabok i Excel

Ja, slutligen så kommer här en version av mitt Excelark som fungerar som kassabok - och allting annat med.

Jag kallar den för ÜberExcel 1.01 och det återstår en hel del att göra i den. Men jag gillar den och den är fin.

Denna version innehåller flikar för Översikt, Kassabok, Aktier, Fonder, Pension, Tjänstepension, PPM, Studielån och Bilar.

Jag har två versioner tillgängliga - en för Excel 2007 och en för Excel 97-2003. Det står er fritt att göra vad ni önskar med den här kassaboken.

Avfärda den, använd den eller modifiera den enligt eget tycke. Kommer ni på något som fattas, så lägg gärna till det och posta filen till mig på per.penning@gmail.com.

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (33)

Taggar