PerPenning
Likes
254
Antal inlägg
625
Följare
52
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Tid är pengar, pengar är makt, makt över din tid! För vad är pengar om du saknar tid att använda dem? Får du verkligen ut tillräckligt per penning spenderad? Jag är en knappt femtio år gammal pappa och make med två barn i skolålder, villa, bilar, amorteringar och kostnader - ganska lik många andra i det hänseendet. Vad Per däremot under senare år har insett är att en privatekonomi med mer trygghet, utrymme och frihet är något värdefullt att sträva mot. Många mer än Per behöver sätta sig ned och fundera igenom vilka prioriteringar som är viktigast och vilka som egentligen inte spelar någon roll. För egen del har Per insett att det värdefullaste han äger - tiden - byter han bort mot pengar. Dessa pengar är därför synnerligen värdefulla. Per vill att de ska ge god utväxling - han vill ha mer nytta och glädje per penning spenderad.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Omviktning i rädslans spår

Ja, vad säger man? Börsen har rekylerat med kraft och mycket av dess rörelse luktar nu rädsla. Och jag ska inte påstå att jag inte vill säkra av mitt kapital. Att leta börstoppar passar inte mig och efter att ha varit relativt starkt exponerad mot amerikanska aktier har jag nu valt att ta hem pengar och vinst ifrån andra sidan Atlanten. 

Resan har varit rejält lönsam men nu skruvar jag ned risken och idag inhandlades Akelius Pref som komplement till Klövern Pref som jag innehar sedan tidigare. Den börshandlade fonden Global X SuperIncome Preferred ETF fick också göra entré under dagen. 

 

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (32)

Taggar