PerPenning
Likes
254
Antal inlägg
626
Följare
52
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Tid är pengar, pengar är makt, makt över din tid! För vad är pengar om du saknar tid att använda dem? Får du verkligen ut tillräckligt per penning spenderad? Jag är en knappt femtio år gammal pappa och make med två barn i skolålder, villa, bilar, amorteringar och kostnader - ganska lik många andra i det hänseendet. Vad Per däremot under senare år har insett är att en privatekonomi med mer trygghet, utrymme och frihet är något värdefullt att sträva mot. Många mer än Per behöver sätta sig ned och fundera igenom vilka prioriteringar som är viktigast och vilka som egentligen inte spelar någon roll. För egen del har Per insett att det värdefullaste han äger - tiden - byter han bort mot pengar. Dessa pengar är därför synnerligen värdefulla. Per vill att de ska ge god utväxling - han vill ha mer nytta och glädje per penning spenderad.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Sommaren mot sitt slut

Idag är det söndag  och den trettionde augusti men det återstår en dag innan sommaren är över, åtminstone på det sätt som man av tradition indelar året och årstiderna. September har nog kvalificerat sig från en hösttid till något mellan sommar och just höst - varma dagar men svalare och mörkare kvällar. 

Helgen är en bra tid att stämma av hur en månad som passerat utvecklat sig. I min veckouppföljning så är därför augusti över. Och jag vet inte riktigt vad jag ska benämna vecka 35 som - bipolär? Schizofren? Mr Market är en i grunden sjuk personlighet med opålitlighet och lynnighet som främsta egenskaper.

Evolution Gaming Group hamnade under Mr Markets lupp och skenade iväg. 38 % för veckan summerar upp 61 % för månaden - en otrolig rush! Efter att Erik Penser höjde riktkursen till 220 kronor så stannar vi nog över 200 kronor framöver. 

Summerat över hela linjen så slutade min portfölj på 2,6 % upp. För hela augusti blev det jämnt skägg och det får jag väl vara nöjd med. 

Jag jobbar nu med planen att nå ett totalt sparande på 42 % per månad, jag återkommer till denna storvulna ambition

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (33)

Taggar