Sparaklokt
Likes
212
Antal inlägg
600
Följare
45
Medaljer
0
Om användaren
36 - årig oberoende privatsparare, som har ett genuint intresse för finans, ekonomi och aktier. Ogillar finansbranschens girighet och därför försöker jag sparaklokt. Målet är att delvis eller helt leva på mina passiva inkomster i form av utdelningar, som är uppnått till 12% just nu.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Jämför dig med dem bästa 12,2%

 

 

Min PPM portfölj har gett mig en avkastning på 7 % i snitt per år och jag brukar logga in och jämföra mig själv med de bästa 80-talister hos Kollektiva, där kan man se hur dem bästa placerat sina innehav.

 

Målet är ju att bli ekonomisk oberoende och där spelar även pensionen roll. PPM sparandet och Tjänstepensionsen bör också få lika stor respons från min sida, men det är lätt glömt och jag är säker på att även andra glömmer.

 

 

 

 

 

 

 

*Inlägget är skriven i samarbete med Kollektiva
Taggar (blogg): 
Anonymous's picture
Anonymous (ej registrerad)

Problemet med Kollektiva är ju att det bara är de bästa av de som använder tjänsten som visas, det behöver ju inte innebära att det är de som är bäst i hela PPM systemet utan bara de som fått högst avkastning av deras registrerade användare och det säger väl Inte heller något om vilken risk de tagit.

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (35)

Taggar