Sparaklokt
Likes
212
Antal inlägg
573
Följare
46
Medaljer
0
Om användaren
36 - årig oberoende privatsparare, som har ett genuint intresse för finans, ekonomi och aktier. Ogillar finansbranschens girighet och därför försöker jag sparaklokt. Målet är att delvis eller helt leva på mina passiva inkomster i form av utdelningar, som är uppnått till 12% just nu.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Kryptovalutor 4:e största innehav..

 

 

Uppdaterade min portföljsammanställning och som det ser ut för tillfället är Kryptovalutor 4:e största innehav och jag försöker att hålla en riktlinje så att inget innehav är större än 10%.

 

När det gäller Kryptovalutor så äger jag Ethereum och Bitcoin, sen mindre poster i EOS och OmiseGo. Kommer nog med stor sannolikhet inte köpa på mig mer, men små månatliga insättningar lär det bli. Det blir ett eget inlägg snart om detta och om du redan nu vill öppna ett Krypto konto, så kan du själv använda min kompislänk och få Bitcoin till ett värde av 10$. Såsom jag fick nedan.

 

I andelen övriga aktier ingår så som JNJ, Fortum, Amazon, Atea, Tomra och Orkla mm.

 

Nedan kan ni se mina utdelningar genom åren och jag önskar verkligen att jag hade börjat tidigare med utdelningsinvestering och utnyttjat den effekt som Ränta på Ränta kan ge. Jag får nöja mig med att indoktrinera min dotter tidigt så att hon inte missar allt detta som har med utdelningar att göra.

 

Mina konton har jag hos Avanzasom jag tycker är den bästa nätmäklaren. Om du inte har ett konto där så öppna ett och sköt dina egna affärer, det kommer du tjäna på.

 

 

Taggar (blogg): 
Anonymous's picture
Lebrun (ej registrerad)

Jag heter Lebrun Alexis med namn. Jag bor i (SVERIGE), jag vill använda detta medium för att varna alla lånesökare att vara mycket försiktig eftersom det finns svindlar överallt. För några månader sedan var jag ekonomiskt ansträngd och på grund av min desperation blev jag bluffad av flera online långivare. Jag hade nästan förlorat hoppet tills en vän av mig hänvisade mig till ett mycket tillförlitligt låneföretag med namnet Turkiye Finans Bank som lånar mig ett osäkert lån på 250 000 euro under 2 timmar utan stress. Om du behöver någon form av lån, kontakta bara honom nu via: (tuerkiyefinansbank@linuxmail.org) eller (tuerkiyefinansbank@gmail.com) Jag använder detta medium för att varna alla lånsökare på grund av helvetet jag gick igenom i händerna på de bedrägliga långivarna. Och jag önskar inte ens att min fiende ska passera genom ett sådant helvete som jag passerade i händerna på de bedrägliga online långivarna. Jag vill också att du ska hjälpa mig att skicka denna information till andra som också behöver ett lån när du har har också fått ditt lån från Turkiye Finans Bank, ber jag att Gud skulle välsigna dem för oss.

Anonymous's picture
Marcus L (ej registrerad)

Tjena Sparaklokt! 

Såg att du var inne i Bitcoin rätt tidigt skede men har köpt in dig flera gånger och nu verkar vara ganska tung i det? 

Vad tycker du mer om Neo och andra kryptovalutor?

Något jag tycker är intressant är att se hur Ethereum försöker bygga decentraliserade applikationer men med ett ganska svårt programmeringsspråk som Neo kan lösa. 

Finns givetvis tusentals olika altcoins men denna är något jag känner stor tro för och god uppsida. 

Allt gott

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (15)

Taggar