Sparaklokt
Likes
212
Antal inlägg
555
Följare
46
Medaljer
0
Om användaren
36 - årig oberoende privatsparare, som har ett genuint intresse för finans, ekonomi och aktier. Ogillar finansbranschens girighet och därför försöker jag sparaklokt. Målet är att delvis eller helt leva på mina passiva inkomster i form av utdelningar, som är uppnått till 12% just nu.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Lång arbetsdag i Oslo på Large Cap bolag

 

Nu är man äntligen hemma efter att ha haft en lång arbetsdag i Oslo. Åkte iväg Söndags runt 16 och kom hem nyligen, passade även på att köpa lite Baileys och godis från Cloetta :), då det är Tax Free ifrån Norge. Har varit lite off i bloggen senaste dagarna då det varit mycket annat, kan även nämna att jag registrerat en enskild firma där jag kommer att omsätta runt 19 000kr.

 

Det är väldigt viktigt att trivas på jobbet och känna att arbetsuppgifterna motiverar än och att man har en bra relation till arbetskamratern. Jag trivs väldigt bra med båda delarna och att jobba i ett börsnoterat Large Cap företag gör det ännu roligare.

 

Jag började här för inte så länge sen, drygt 8 månader sen då jag vart uppsagd på andra jobbet. Har haft dubbelinkomst sedan dess och snart får jag inte någon mer dubbellön :(. Se mina tidigare inlägg angående detta. 

 

 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar