Sparaklokt
Likes
212
Antal inlägg
585
Följare
45
Medaljer
0
Om användaren
36 - årig oberoende privatsparare, som har ett genuint intresse för finans, ekonomi och aktier. Ogillar finansbranschens girighet och därför försöker jag sparaklokt. Målet är att delvis eller helt leva på mina passiva inkomster i form av utdelningar, som är uppnått till 12% just nu.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Lendify Investering 11 326 kr

 

 

Jag har öppnat ett konto hos Lendify och det ger mig just nu en årsavkastning på 4,27%.  Öppna ett konto hos dem via min "kompislänk" så får vi 500 kr var när du investerat 10 000 kr. 

 

Tanken med kontot är att redovisa avkastningen/resultatet  och jag ser detta som en möjlighet att komplettera den vanliga depån med lite diversifiering i mitt sparande. Eventuellt kan det bli så att jag ökar innehavet.

 

Pengarna rullar in som det ska och jag funderar på att sälja av lite i Bolåneportföljen och investera det hos Lendify. Fortfarande lite osäker på vad jag ska göra.

 

Nedan är mina inbetalningar varje månad.

Taggar (blogg): 
Anonymous's picture
pensionären (ej registrerad)

 Hej

 I vilken har du investerat i , kort el lång? Om jag reggar mig via den lendify som jag får upp via din "kompislänk" erhåller vi båda 500kr på vilket sätt sker detta? Är total novis inom detta har dock läst en del om denna investering och den verkar vara i min "smak"

Mvh

Sparaklokt's picture
212
585
45
0
Sparaklokt

Hej Pensionären,

Det stämmer om du reggar dig via min länk ovan får du jag 500 kr var. När du har investerat totalt 10 000 kr så får vi båda. Familjemedlemmar har gjort på samma sätt och det funkar....

Om du e osäker så kan du maila mig. sparaklokt @gmail.com

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (23)

Taggar