Sparaklokt
Likes
212
Antal inlägg
573
Följare
46
Medaljer
0
Om användaren
36 - årig oberoende privatsparare, som har ett genuint intresse för finans, ekonomi och aktier. Ogillar finansbranschens girighet och därför försöker jag sparaklokt. Målet är att delvis eller helt leva på mina passiva inkomster i form av utdelningar, som är uppnått till 12% just nu.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Lite mer om mig själv. Bevakningssoldat, Pojkallsvenskan och Affärssystem.

En 36 - årig oberoende privat sparare med ett genuint intresse för finans, aktier och ekonomi. Jag ogillar finansbranschens girighet och därför försöker jag att spara klokt.

 

Har en kanditatexamen inom IT - Affärssystem och magisterexamen inom Industriell Ekonomi. Arbetslivserfarenhet inom det mesta som; Posten, Väktare, McDonalds, Lager, Bageri mm. Militärtjänstgöring som Bevakningssoldat och har spelat några matcher i Pojkallsvenskan, stabil oteknisk mittback. Bästa egenskapen var att kunna läsa spelet.. Just nu jobbar jag med IT och Affärsutveckling i ett bolag som är börsnoterat i Sverige.

 

Mitt intresse för aktier väcktes  runt år 2000 och det var inte världens bästa tajming med tanke på att IT bubblan sprack däromkring. Jag förlorade en massa pengar som jag investerat i Ericsson, som är svår att glömma och nu i efterhand ser jag det som något positivt.

 

Det dröjde dock ända till 2012 då jag fick en inblick i utdelningsinvestering och nu kan jag kalla mig för Utdelningsinvesterare, där målet är att nån gång i framtiden få 250 000 kr i utdelning.

 

Själva bloggandet började jag runt år 2007 tror jag och mitt pseudonym vart Sparaklokt. Det passar mig och min investeringsyn  och kort därefter köpte domän namnet Sparaklokt. Sedan har jag bloggat lite ostrukturerat och vissa perioder har det varit intensivt eller helt dött på flera månader. 

 

Bloggen har varit något som en historiebok om mina tankar och investeringar. Det är nu på sistone som jag har blivit mer strukturerad med mitt skrivande, men tyvärr är jag inte lika duktig med mina formuleringar och skrivandet som många andra bloggare är. Jag har en del besökare och bloggen genererar ju en del intäkter också, har även ett Twitter konto med snart 4000 Tusen följare.

 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (14)

Taggar