Sparaklokt
Likes
212
Antal inlägg
573
Följare
46
Medaljer
0
Om användaren
36 - årig oberoende privatsparare, som har ett genuint intresse för finans, ekonomi och aktier. Ogillar finansbranschens girighet och därför försöker jag sparaklokt. Målet är att delvis eller helt leva på mina passiva inkomster i form av utdelningar, som är uppnått till 12% just nu.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Månadsrapport - 12 270 kr

 

I både September och Oktober månad så resulterade kontona över 50 000 plus och den här månaden (November) gick inte alls lika bra. Det jag kan glädjas mig åt är att jag slog SIX Portfolio Index. Sharpekvoten står vid stabila 2,02 och har pendlat runt 2 strecket under hela året. 

 

Senare under veckan ska jag redovisa mina utdelningar för månaden som gått. I något tidigare inlägg har jag även nämnt att jag äger en ETF som följer Bitcoin priset och där har jag nu en avkastning på ungefär 350% och det platsar nu bland mina 10 största innehav. Jag kommer göra månadsvisa uppföljningar angående den investeringen.

 

Snart är det även dags att summer årets utdelningar och sätta nya mål för nästa år!  KronanTillMiljonen har redan räknat ut sina preliminära utdelningar för 2018.

 

Jag har ökat mycket i Bravida och nu äntligen ligger jag på plus där.

 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (14)

Taggar