Sparaklokt
Likes
212
Antal inlägg
573
Följare
46
Medaljer
0
Om användaren
36 - årig oberoende privatsparare, som har ett genuint intresse för finans, ekonomi och aktier. Ogillar finansbranschens girighet och därför försöker jag sparaklokt. Målet är att delvis eller helt leva på mina passiva inkomster i form av utdelningar, som är uppnått till 12% just nu.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Min förvärvsinkomst 731 049 kr år 2016

 

Fick hem skattedeklarationen i veckan och kommer att få betala tillbaks 58661kr. Jag hade räknat med detta och lagt undan pengar för just det. Den dubbla lönen som jag fått under 6 månader har jag betalat vanlig skatt på, lite surt kan man tycka.

 

Jag tänker inte så utan jag har fått en bra chans till utökad lön under både 2016 och 2017. Förvärvinkomsten totalt hamnade på 731 049 kr och då är lönen, bloggintäkter och Försäkringskassan inräknat.

 

Lite stolt är jag då bara 9195 kr kommer från Försäkringskassan och det innebär ungefär 12 VAB dagar för en ensamstående farsa. Inte många VAB dagar där inte. Jag har kvar mina deklarationer långt tillbaks i tiden och tänkte kolla igenom och redovisa det i bloggen här hur förvärvsinkomsten förändrats genom tiden.

 

Hur har det gått för er och hur mycket får ni betala i skatt eller får tillbaks?

 

 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (15)

Taggar