Sparaklokt
Likes
212
Antal inlägg
555
Följare
46
Medaljer
0
Om användaren
36 - årig oberoende privatsparare, som har ett genuint intresse för finans, ekonomi och aktier. Ogillar finansbranschens girighet och därför försöker jag sparaklokt. Målet är att delvis eller helt leva på mina passiva inkomster i form av utdelningar, som är uppnått till 12% just nu.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Mina Bitcoins upp 525%!!

 

Mina Bitcoins är nu värda 42 000 kr och är nu 4,2% av min "utdelningsportfölj". Det låter väldigt konstigt att ha Bitcoins i en utdelningsportfölj, men jag väljer ändå att ta med den där. Den har klättrat upp till 6:e största innehav just nu.

 

 

Jag köpte för 8000 kr i Augusti månad och tänkte ehh jag glömmer dessa pengar, men nu när det börjar bli lite mycket pengar blir jag mer osäker och vill sälja av en del. Jag vill verkligen inte sälja, men vi får väl se hur det går med det.....

 

 

Taggar (blogg): 
Anonymous's picture
Money for Nothing (ej registrerad)

Svårt beslut det där. Om du säljer och de går upp mycket mer så kommer du att ångra dig, men om du inte säljer och de går ner så kommer du också att ångra dig. Kanske ska du sälja en del så att du åtminstone gör en vinst oavsett hur det går.

 

Anonymous's picture
lajki (ej registrerad)

Sälj Bitcoins för 8000kr, så kan vinsten fortsätta jobba! Jag gjorde så i förra veckan och sover nu lugnare. Brukar göra så med investeringar jag är lite osäker på skänker ett lugn.

Sparaklokt's picture
212
561
46
0
Sparaklokt

Jag sålde idag 2/3 av mina innehav, hoppas nu på att det sjunker en del :).

Anonymous's picture
Paxman (ej registrerad)

Tekniskt sätt är det inte dina bitcoin utan fonden äger dem. Om du funderar på att sälja certifikatet och köpa riktiga slipper du årsavgiften på 2.5% och 2% inflation. Med andra ord betalar du 4.5% per år. Detta är inget finansiellt råd men jag skulle avvakta till åtminstone CME Group släpper sina terminer.

Om du vill köpa riktiga bitcoin rekommenderar jag denna guide på svenska:

https://cryptorunner.com/sv/kom-igang-med-bitcoin/

Håll ett öga på CBOE i Chicago senare idag och CME Group 18 december. Ett julrally på kryptomarknaden behöver ingen fundamental analys. Simpel utbud och efterfrågan. Spännande veckor framför oss!

Sparaklokt's picture
212
561
46
0
Sparaklokt

Hej Paxman,

Tack för rådet. Jag är medveten om kostnaden och kommer att ta tag i det så fort jag kan. Jag tror att mina Bitcoins kommer bli sålda så fort marknaden öppnar imorgon.

Anonymous's picture
JonasH (ej registrerad)

Varför äger du bitcoins:en när du kan handla på upp och nedgångarna via binära optioner istället? Vore intressant att höra din synpunk. 

https://www.binaryguider.com/sv/kryptovalutor-bitcoin-binara-optioner/

Sparaklokt's picture
212
561
46
0
Sparaklokt

Hej Jonas,

Jag har lagt det här med Bitcoins åt sidan ett tag, så får ta tag i det i ett senare skede om det blir något mer.

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (3)

Taggar