Sparaklokt
Likes
212
Antal inlägg
573
Följare
46
Medaljer
0
Om användaren
36 - årig oberoende privatsparare, som har ett genuint intresse för finans, ekonomi och aktier. Ogillar finansbranschens girighet och därför försöker jag sparaklokt. Målet är att delvis eller helt leva på mina passiva inkomster i form av utdelningar, som är uppnått till 12% just nu.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Nytt investeringsprojekt 5000 kr

 

Jag letar alltid efter nya investerings projekt och nya sätt att kunna utöka min månatliga positiva kassaflöde. Det är en av anledningarna till att jag nu öppnar ett konto hos Lendify.

Jag börjar med en investering på 5000 kr och sedan fortsätter månadsspara ett mindre belopp varje månad. 

 

 

Jag har läst om Lendify på media och lite andra investeringsbloggar och tagit själv reda på så mycket som möjligt, jag har gillat det jag läst. Jag har nu gjort min första investering och kommer såklart att göra månadsvisa uppföljningar.

 

Lendify är ett bolag som kopplar ihop investerare och låntagare i en användarvänlig plattform. Med andra ord så lånar privatpersoner ut pengar mellan varandra och företaget har tillstånd från Finansinspektionen. Lendify ser sig som en seriös långsiktig utmanare till bankerna. Se här videon där Börspodden träffar Lendify. 

 

Inlägget är skriven i samarbete med Lendify.

 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (15)

Taggar