Sparaklokt
Likes
212
Antal inlägg
573
Följare
46
Medaljer
0
Om användaren
36 - årig oberoende privatsparare, som har ett genuint intresse för finans, ekonomi och aktier. Ogillar finansbranschens girighet och därför försöker jag sparaklokt. Målet är att delvis eller helt leva på mina passiva inkomster i form av utdelningar, som är uppnått till 12% just nu.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Recension Boken Miljonär innan 30

 

Nu har jag läst färdigt boken "Miljonär innan 30 och pensionär innan 40", eller rättare sagt har jag bläddrat igenom boken och lusläst igenom varje kapitel. Det mesta inom boken kan jag redan och det har blivit lite mer av en repetition i den här boken.

 

Är du intresserad på hur just han har uppnått sina miljoner, med bl a sina extrema spartips ska du definitivt läsa den. Boken är lättskriven och de märks att författaren är expert på sparande med tips som att samla burkar i soprummet eller "koka" nudlar på tjänsteresan.

 

Om det är så att du inte har böckerna "Alla Svenskar kan bli Miljonärer " av Per H Börjesson eller "Den Enkla vägen bli rik på Aktieutdelning" av Marcus Hernhag rekommenderar jag dig att läsa dessa innan du köper ovanstående först. Är imponerad över att han i alla fall skrivit ihop en bok om sitt sparande och sina spartips

 

 

 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (15)

Taggar