Sparaklokt
Likes
212
Antal inlägg
600
Följare
45
Medaljer
0
Om användaren
36 - årig oberoende privatsparare, som har ett genuint intresse för finans, ekonomi och aktier. Ogillar finansbranschens girighet och därför försöker jag sparaklokt. Målet är att delvis eller helt leva på mina passiva inkomster i form av utdelningar, som är uppnått till 12% just nu.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Så ser min utdelningsportfölj ut

Uppdaterat 2016-02-22

Jag har inte haft någon bra översikt på mina innehav (utdelningsaktier) så avvarade lite tid för att få större övergripande bild genom ett diagram över min utdelningsportfölj. Diagrammet består av mina 4 depåer, kapitalförsäkringen, investeringssparkontot, ips (individuell privat sparkontot) och bolåneportföljen (http://www.tradevenue.se/Sparaklokt?blog_tag=bol%C3%A5neportf%C3%B6lj)

Turkiska Holdingbolaget Sabanci Holding är en stor andel av innehaven där jag kommer att minska när tillfället ges. Jag hoppas att svenska kronan försvagas gentemot Turkiska liran. Fastighet och fastighetspreferens dominerar i portföljen och där har jag satt en gräns där inga nyinsatta/utdelningar får placeras i dessa aktier, enbart om försäljning görs i fastighetsaktier/preffar. Jag gillar att vara diversifierad med väldigt många bolag och kommer nog forsätta med att få in nya bolag i portföljen. 

Se även landsfördelningen------>http://www.tradevenue.se/Sparaklokt/landsf%C3%B6rdelning-%C3%B6ver-mina-...

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (35)

Taggar