Sparaklokt
Likes
212
Antal inlägg
573
Följare
46
Medaljer
0
Om användaren
36 - årig oberoende privatsparare, som har ett genuint intresse för finans, ekonomi och aktier. Ogillar finansbranschens girighet och därför försöker jag sparaklokt. Målet är att delvis eller helt leva på mina passiva inkomster i form av utdelningar, som är uppnått till 12% just nu.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Sålt mina Bitcoins med en avkastning på 433%.

 

 

Nu tog jag beslutet att sälja 2/3 av mina Bitcoins med 433% avkastning på 3 månader. Det är mitt livs bästa investering, rent procentuellt. På resterande har jag registrerat stop-loss order med -10% och -20% ifrån dagens kurs, som säljs hälften vardera om det inträffar.

 

Jag är ganska övertygad om att Bitcoin nu är en framtida tillgång, såsom Guld är idag. Det svåra är att sätta ett värde på det och jag tänker följa valutan och kommer nog investera om värdet sjunker.

 

Hur hög ska egentligen värderingen vara?

 

 

 

Taggar (blogg): 
Anonymous's picture
Daniel (ej registrerad)

Tack för en intressant blogg. Jag står också i begrepp att sälja delar av mitt Bitcoins innehav, men drar mig lite p.g.a. den otydliga riktlinjerna från skattemyndigheten gällande beskattning. Hur tolkar du deras skrivelse? Största problemet som jag ser det är hur man bevisar köpkostnaden när man har handlat på en del av de digitala handelsplatserna, t.ex. Coinbase. /Daniel

Sparaklokt's picture
212
576
46
0
Sparaklokt

Hej Daniel,

Tack för den postivita feedbacken!

Jag är inte så insatt i skattemyndighetens bestämmelser kring Bitcoins. Har handlat vanliga ETF i ett ISK konto, men kommer kanske att göra något via Coinbase. Måste bara läsa på lite grann.

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (15)

Taggar