Sparaklokt
Likes
212
Antal inlägg
555
Följare
46
Medaljer
0
Om användaren
36 - årig oberoende privatsparare, som har ett genuint intresse för finans, ekonomi och aktier. Ogillar finansbranschens girighet och därför försöker jag sparaklokt. Målet är att delvis eller helt leva på mina passiva inkomster i form av utdelningar, som är uppnått till 12% just nu.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Summering av året del 1; Mina 3 sämsta Köp under året

 

Snart är året slut och det är även mina köp/sälj hoppas jag. Jag har delat upp min summering i år i olika delar; mina 3 sämsta Köp, mina 3 bästa Köp, mina utdelningar och förvaltningskostnad, Tankar om 2018 och mina mål för det.

 

Då så, dags att redovisa mina 3 sämsta köp under året. Då har jag tagit ut en blandning mellan procentuell förlust och även den sammanlagda förlusten.

 

 1. Hennes&Mauritz har blivit en flopp och sänkt portföljen totalt i år. Mitt största misstag med innehavet var att jag köpte för mycket.

 

 

2. På andra plats kommer Bravida och där förlusten ligger på 7450 kr just nu. Är väldigt säker på att Bravida kommer repa sig under 2018.

 

 

3. Corus Entertainment, ett kanadensisk bolag. Där jag utgick mycket på P/B talet även fast det hade stor Goodwill post.

 

I nästa inlägg kommer mina bästa köp. En som också summerar för året med dem bästa uppesittarkväll avsnitten är bloggaren Aktiepapppa, kolla in hans inlägg.

 

 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar