Sparaklokt
Likes
212
Antal inlägg
600
Följare
45
Medaljer
0
Om användaren
36 - årig oberoende privatsparare, som har ett genuint intresse för finans, ekonomi och aktier. Ogillar finansbranschens girighet och därför försöker jag sparaklokt. Målet är att delvis eller helt leva på mina passiva inkomster i form av utdelningar, som är uppnått till 12% just nu.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Utdelningsportföljen uppdaterad, Hennes&Mauritz andel 14,7%

Så här ser min utdelningsportfölj ut inför 2017.  Klicka här om du vill se den. Innehaven är från alla mina konton, IPS, ISK, KF och Bolåneportföljen. Vänstra posten som är 15,9% är Räntefonder och följande innehav är mer ränteinnehav så som preferensaktier, räntebevis och kapitalandelsbevis. Jag har gjort diagrammet på det sättet så att det är enklare se aktieandelen och ränteandelen för sig. Just nu är det ungefär 70 % Aktier och 30% Räntor.

Ökat mycket i Hennes&Mauritz, Bravida och Castellum på sistone. 

Vika innehav dominerar hos er?

 

 

 

 
Mina konton och portföljer har jag hos Avanza, rekommenderar er att öppna konton där om ni ska börja förvalta era egna pengar.
 
Hur går det för ert PPM sparande, testa Kollektiva Fondval och gör dina val som de bästa spararna. Texten är i samarbete med Kollektiva Fondval. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (35)

Taggar