Sparaklokt
Likes
212
Antal inlägg
573
Följare
46
Medaljer
0
Om användaren
36 - årig oberoende privatsparare, som har ett genuint intresse för finans, ekonomi och aktier. Ogillar finansbranschens girighet och därför försöker jag sparaklokt. Målet är att delvis eller helt leva på mina passiva inkomster i form av utdelningar, som är uppnått till 12% just nu.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans 3 artikel

 

I min gamla blogg hade jag i slutet av veckan länkar med intressanta blogginlägg eller artiklar, analyser från börssidor och tidningar.

 

VA Finans - Topprankad analytiker "Nu väntar istid på börsen". Många olika profetior som dyker upp nu förtiden. Vissa säger att vi är på väg in i supercykel och andra menar att "bubblan" spricker snart.

 

DI - Henrik Mitelman är en annan analytiker som har en dyster bild av Sverige och jag förstår och håller till en viss del med honom. Han skriver att det helt enkelt går för bra och för enkelt för Sverige. (Tips använd unvisit ).

 

Utlandsutdelaren - Bloggarens syn på HM och hans egna strategi kring bolaget. 

 

Det här var dem 3 riktigt läsvärda inläggen i veckan och det finns säkert såna som jag missat. Då får ni gärna ge mig länkar i kommentarsfältet så lägger jag till dem.

 

 

Taggar (blogg): 
Anonymous's picture
Harald (ej registrerad)

Det finns alla grader på temat istid. Finns till och med en bok nu som heter "The end of Australia*. Visst ska man lyssna och försöka förstå vad som kan hända. Men ändå kan det nog vara bra att ta en del med en nypa salt ibland.

Sparaklokt's picture
212
576
46
0
Sparaklokt

Ja håller med dig Harald. Det viktiga är att känna till de risker ens aktier innebär. Vara rädd om pengarna, alla hatar väl att förlora sina cash.

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (15)

Taggar