Sparaklokt
Likes
212
Antal inlägg
600
Följare
45
Medaljer
0
Om användaren
36 - årig oberoende privatsparare, som har ett genuint intresse för finans, ekonomi och aktier. Ogillar finansbranschens girighet och därför försöker jag sparaklokt. Målet är att delvis eller helt leva på mina passiva inkomster i form av utdelningar, som är uppnått till 12% just nu.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckorapportering - 5637 kr

Vecka 11

 

Nu har bolagen börjat att betala ut de efterlängtade utdelningarna och förra veckan var det Nordea och Axfood (se Aktiepappas inlägg om Axfood) som handlades utan utdelning.

Jag måste kolla med Avanza om grafen ovan tar med utdelningar eller om det är enbart kursen. Hur som helst tyngde mitt största innehav Hennes&Mauritz min depå och jag börjar tröttna på den aktien. Funderat under dagen om man skall sälja hela innehavet och fördela det på Bravida och Castellum.

 

  • Utdelning:     99 kr
  • Courtage:    -70 kr

 

Taggar (blogg): 
Anonymous's picture
Johan. (ej registrerad)

Det är aktiekursutvecklingen på aktieinnehaven som utgör beräkningsgrund i avanzas grafer, jag får inte heller det att stämma. Den räknar inte med att utdelningen ökar värdet på kontot.

Sparaklokt's picture
212
600
45
0
Sparaklokt

Jag frågade precis Avanza via Twitter och de sade att utdelningar räknas med. Jag tror att utdelningen kommer med i grafen när de betalas ut.

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (35)

Taggar