Sparaklokt
Likes
212
Antal inlägg
600
Följare
45
Medaljer
0
Om användaren
36 - årig oberoende privatsparare, som har ett genuint intresse för finans, ekonomi och aktier. Ogillar finansbranschens girighet och därför försöker jag sparaklokt. Målet är att delvis eller helt leva på mina passiva inkomster i form av utdelningar, som är uppnått till 12% just nu.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckorapportering - 8 232 kr

 

 

 

Den här veckan var en tung vecka för min portfölj, där största innehavet Hennes&Mauritz tyngde den rejält. I veckan utökade jag i H&M med en ordentlig post och nu är andelen uppe i 38% av utdelningsportföljen.

 

 

I Twitter höll mina följare inte igen med sin kritik mot mitt val och de förstår jag. Det är en ganska så stor risk att utsätta sin portfölj med ett enda innehav som nästan täcker 40% av hela, men jag tror på att en vändning är nära och har tagit en position utefter detta. Kan erkänna att det varit tufft psykisk under veckan.

 

 

 

Hur som helst så ser utvecklingen för alla innehav ut så här i år (bild ovan)  och då ska man komma ihåg att hälften av portföljen är obligationer och längre ner ser ni utvecklingen från 2016 (bild nedan). Jag ska öppna ett konto till så jag kan urskilja aktier och obligationer i olika konton.

 

 

 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (35)

Taggar