Sparaklokt
Likes
212
Antal inlägg
548
Följare
46
Medaljer
0
Om användaren
36 - årig oberoende privatsparare, som har ett genuint intresse för finans, ekonomi och aktier. Ogillar finansbranschens girighet och därför försöker jag sparaklokt. Målet är att delvis eller helt leva på mina passiva inkomster i form av utdelningar, som är uppnått till 12% just nu.
Kontakt email

RSS

RSS feed
7 december

Mina Bitcoins upp 525%!!

 

Mina Bitcoins är nu värda 42 000 kr och är nu 4,2% av min "utdelningsportfölj". Det låter väldigt konstigt att ha Bitcoins i en utdelningsportfölj, men jag väljer ändå att ta med den där. Den har klättrat upp till 6:e största innehav just nu.

 

 

Jag köpte för 8000 kr i Augusti månad och tänkte ehh jag glömmer dessa pengar, men nu när det börjar bli lite mycket pengar blir jag mer osäker och vill sälja av en del. Jag vill verkligen inte sälja, men vi får väl se hur det går med det.....

 

 

Taggar (blogg): 
29 november

Mina Bitcoins upp 327%!

 

Jag köpte Bitcoins ETF tracker för 8500 kr i mitt Degiro konto som skräpade där i Augusti månad, sedan dess har det gått upp hela 327%. Det har ett värde på 27800 kr.

Jag kan lugnt säga att det är min bästa investering alla tider sett mot den procentuella avkastningen och det är lite speciellt att ha en sån utveckling när man är en utdelningsinvesterare i botten. Roligt är det i alla fall. 

Jag tänkte följa upp det månadsvis hädanefter i bloggen, funderar varken på att sälja eller köpa på mig mer :). 

 

Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2017 (201)
Dec (12)

Taggar