Sparaklokt
Likes
212
Antal inlägg
555
Följare
46
Medaljer
0
Om användaren
36 - årig oberoende privatsparare, som har ett genuint intresse för finans, ekonomi och aktier. Ogillar finansbranschens girighet och därför försöker jag sparaklokt. Målet är att delvis eller helt leva på mina passiva inkomster i form av utdelningar, som är uppnått till 12% just nu.
Kontakt email

RSS

RSS feed
3 oktober 2017

Min investering upp 55,9%

 

Jag tävlar just nu i Investerar SM, ni som följer mig på Twitter har säkert märkt det :). Det går fortfarande att Anmäla sig.  

 

Hur som helst vill jag passa på att vara lite kaxig (för det kan vända snabbt utför) och skriva ett inlägg om att jag är 2:a i hela tävlingen och 1:a bland kända Twitter profiler, som tävlar.

 

 

I en sån här tävling ska man ju satsa allt om man vill tillhöra toppen och det har jag gjort på en aktie med en hävstång på 20 ggr pengarna. Har bara ett innehav och tror att jag behåller det hela tävlingen ut. Hoppas på att ta hem Twitter profil vinsten

Heja på mig så jag tar hem det här......

 

 

Taggar (blogg): 
1 oktober 2017

Imorgon smäller det - Investerar SM 2017!

 

 

 

Imorgon börjar Investerar SM och jag har så klart anmält mig tillsammans med flera andra kända Blogg och Twitter profiler. Tävlingen ger både nybörjare och profesionella investerare att handla med över 8 000 st olika värdepapper till realtidskurser och tävlingsdeltagare som genererar högst avkastning vinner fina priser.

Tävlingen pågår mellan 2-13 Oktober och det går att handla vanliga aktier men även index, råvaror, räntor och valutor. Om du inte har anmält det så gör det! 

Ikväll sitter jag såklart och hittar bästa möjliga bull/bear pappret. För att ta hem första platsen, i den här tävlingen gäller det nog att maximera risken med "hävstångs papper" och vinna 100 gram guld värde 37 000 kr. På sidan kan ni följa mitt portföljvärde och det kommer jag uppdatera via Twitter mm.

 

 
Taggar (blogg): 
23 september 2017

Investerar-SM 2017

 

 

Investerar SM är tillbaka ooch jag har så klart anmält mig tillsammans med flera andra kända Blogg och Twitter profiler. Tävlingen ger både nybörjare och profesionella investerare att handla med över 8 000 st olika värdepapper till realtidskurser och tävlingsdeltagare som genererar högst avkastning vinner fina priser.

Tävlingen pågår mellan 2-13 Oktober och det går att handla vanliga aktier men även index, råvaror, räntor och valutor. Anmäl dig redan nu.

Jag tittar redan nu vad jag själv kommer att satsa på och det kommer så klart inte vara något "Sparaklokt" i den investeringen. För att ta hem första platsen i den här tävlingen gäller det nog att maximera chansen med "hävstångs papper"

 

Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar